MotoGP – Αυστραλία 2015: Pole position για τον άπιαστο M. Marquez
Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο M. Marquez κατακτώντας με χαρακτηριστική άνεση την pole position του GP Aυστραλίας. Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει ο J. Lorenzo με τον V. Rossi να σημειώνει τον έβδομο καλύτερο χρόνο.
Το εμπόδιο του M. Marquez θα κληθούν να προσπεράσουν στον αυριανό αγώνα οι δύο διεκδικητές του τίτλου, J. Lorenzo και V. Rossi, καθώς ο Ισπανός μετά από μια απολύτως πειστική εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές του αυστραλιανού GP πρόσθεσε μια ακόμα pole position στο ενεργητικό του.
Αν και βρέθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή στην κορυφή της κατάταξης, ο M. Marquez συνέχισε τις προσπάθειές του βελτιώνοντας στη συνέχεια την αρχική του επίδοση.
Για τη δεύτερη θέση της εκκίνησης η μάχη δόθηκε ανάμεσα στους A. Iannone και J. Lorenzo, με τους δύο αναβάτες να σημειώνουν τον ίδιο ακριβώς χρόνο. Τελικά ο Ιταλός είναι εκείνος που θα εκκινήσει δίπλα από τον poleman Μ. Μarquez, με τον J. Lorenzo να δηλώνει παρόλα αυτά ικανοποιημένος βλέποντας τον V. Rossi να μένει έβδομος.
Η «γιατρός» δεν κατάφερε στη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών να βρει ρυθμό, κάτι που δεν θα τον εμποδίσει, ωστόσο, να βρεθεί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του αυριανού αγώνα.
Μπροστά από τον V. Rossi θα εκκινήσουν οι Pedrosa, Crutchlow και Vinales, ενώ δίπλα στον τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, στην 8η και την 9η θέση θα βρεθούν οι αδερφοί Εspargaro.
Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμών GP Αυστραλίας 2015
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.