Μεϊμαράκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν
Στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μία ημέρα πριν τις κάλπες. «Καταφέραμε η ΝΔ να είναι ξανά μεγάλος πυλώνας της πολιτικής ζωής. Να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μας λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη ΝΔ μπροστά και για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα, και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν» είπε.
Στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μία ημέρα πριν τις κάλπες.
«Εδώ πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔιτης, μετά ως υποψήφιος βουλευτής, ως γραμματέας, τώρα ξανάρθα ως πρόεδρος του κόμματος» είπε απευθυνόμενος σε νέους και νέες της ΝΔ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι αυτό που θέλει για κάθε Ελληνα χρόνο με το χρόνο είναι να πάει τη ζωή του μπροστά. «Χρόνο με το χρόνο να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, την ανθρωπιά μας, τη δημοκρατία μας και η παλιότερη γενιά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν οι νέοι πίσω».
Ο κ.Μεϊμαράκης είπε επίσης ότι δεν έχει μαγικό κουμπί και κατηγόρησε τους αντιπάλους για αλαζονεία και στρατηγικό κενό.
«Καταφέραμε η ΝΔ να είναι ξανά μεγάλος πυλώνας της πολιτικής ζωής. Να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μας λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη ΝΔ μπροστά και για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα, και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.
Στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης θα βρεθεί σε ταβέρνα στο Χαλάνδρι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας