Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του US Open λίγες εβδομάδες μετά την αναμετρησή τους τον τελικό του Wimbledon.
Ο Ελβετός επικράτησε του συμπατριώτη του, Στάνισλαβ Βαβρίνκα με 3-0 σετ (64, 6-3, 6-1), φτάνοντας στον τελικό δίχως να χάσει σετ και έχοντας δεχθεί break μόλις δύο φορές.
Όσο για τον Σέρβο χρειάστηκε 7 λεπτά λιγότερα από τα 92 του Φέντερερ για να κάμψει την αντίσταση του Μάριν Τσίλιτς με 3-0 σετ (6-0, 6-1, 6-2).
Ο τελικός στο Φλάσινγκ Μίντοουζ είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 24:00 ώρα Ελλάδας.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.