Απογοητευμένος ο Παγδατής, αλλά «…θα επιστρέψω δυναμικά»
Ο Μάρκος Παγδατής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 1ο γύρο του ανδρικού ταμπλό του US Open. Ο Κύπριος πρωταθλητής ξεκίνησε καλά στον αγώνα του με τον Στιβ Νταρσίς, αλλά τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά. Ο 30χρονος Παγδατής ετοιμάζεται πλέον για την επάνοδο του: «Είναι απογοητευτικό το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζω, αλλά θα επιστρέψω δυναμικά στα επόμενα τουρνουά».
Ο Μάρκος Παγδατής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 1ο γύρο του ανδρικού ταμπλό του US Open. Ο Κύπριος πρωταθλητής ξεκίνησε καλά στον αγώνα του με τον Στιβ Νταρσίς, αλλά τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά. Ο 30χρονος Παγδατής ετοιμάζεται πλέον για την επάνοδο του:
«Μετά την Ατλάντα δυσκολεύτηκα αρκετά με τον τραυματισμό μου, και παρά το ότι εργάστηκα σκληρά για να τον ξεπεράσω εντούτοις δεν έπαιξα καλά στο Γουίνστον Σάλεμ και το Αμερικανικό Όπεν. Είναι απογοητευτικό και γι’ αυτό θα επιδιώξω να λύσω το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζω. Επιστρέφω στη βάση μου για αποθεραπεία και ξεκούραση, έτσι ώστε να επιστρέψω δυναμικά στα επόμενα τουρνουά».
Ο Παγδατής πραγματοποίησε τη 10η του εμφάνιση στο Αμερικανικό Όπεν. Ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά Grand Slam καταγράφοντας ρεκόρ 5-4 (νίκες-ήττες), έχοντας στο ενεργητικό του παρουσία στον τρίτο γύρο τόσο στο Αυστραλιανό Όπεν όσο και στο Γουίμπλετον – τα καλύτερά του αποτελέσματα από το 2013.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας