Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει τη ΔΕΘ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει τη ΔΕΘ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει την 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα λειτουργήσει από τις 5 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Η τελετή εγκαινίων θα γίνει στις 8 μ.μ. της Παρασκευής (4 Σεπτεμβρίου), στο συνεδριακό κέντρο «Ιω. Βελλίδης».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει την 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα λειτουργήσει από τις 5 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου.

Η τελετή εγκαινίων θα γίνει στις 8μ.μ. της Παρασκευής (4 Σεπτεμβρίου), στο συνεδριακό κέντρο «Ιω. Βελλίδης».

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΔΕΘ- HELEXPO επισημαίνει ότι «η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας αναδεικνύει τη σημασία και τη βαρύτητα του παλαιότερου και μεγαλύτερου εκθεσιακού θεσμού της χώρας, της ΔΕΘ, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και για εκθέτες από όλο το φάσμα της εγχώριας οικονομίας και παραγωγής».

Ο στόχος της ΔΕΘ-HELEXPO είναι «στην 80ή επετειακή διοργάνωση της ΔΕΘ να αναδείξει τις καινοτομίες, τις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και την αδιάκοπη προσπάθεια ενίσχυσης και αναδιοργάνωσης της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων. Με το πλήθος των εκδηλώσεων και των πρωτοβουλιών που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο θεσμός της ΔΕΘ θα υπογραμμίσει τον ρόλο του, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν και προδιαγράφοντας ταυτόχρονα το μέλλον».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο