Κως: Αστυνομικοί απώθησαν μετανάστες ψεκάζοντάς τους με πυροσβεστήρες
Επεισόδια ξέσπασαν την Τρίτη κατά τη διαδικασία έκδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων για τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που περιμένουν στην Κω. Αστυνομικοί ψέκασαν με πυροσβεστήρες το πλήθος που είχε αρχίσει να αγανακτεί.
Επεισόδια ξέσπασαν την Τρίτη κατά τη διαδικασία έκδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων για τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που περιμένουν στην Κω. Αστυνομικοί ψέκασαν με πυροσβεστήρες το πλήθος που είχε αρχίσει να αγανακτεί.
Σύμφωνα με απεσταλμένο του Associated Press, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τους πυροσβεστήρες όταν ξέσπασαν καυγάδες ανάμεσα στους μετανάστες που περίμεναν στο στάδιο του νησιού.
Το επεισόδιο έρχεται μία μέρα μετά το σάλο για τον αστυνομικό της Κω που βιντεοσκοπήθηκε να χαστουκίζει μετανάστες κραδαίνοντας μαχαίρι.
Η αγανάκτηση όσων περιμένουν στην Κω αποτυπώνεται σε βίντεο του Mega, στο οποίο πρόσφυγες από τη Συρία διαμαρτύρονται ότι αναγκάζονται να κοιμούνται με τις οικογένειές τους στο δρόμο, χωρίς καν να θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας