Νέα νίκη για την Κυριακοπούλου με 4.79μ. στο Λονδίνο, 3η η Στεφανίδη με 4.62μ.
Εξαιρετική εμφάνιση και μία ακόμη νίκη σε αγώνα Diamond League πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε στο Λονδίνο τα 4,79μ. με την πρώτη και κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ, κάνοντας 13 τους βαθμούς της στη συνολική βαθμολογία της σειράς.
Εξαιρετική εμφάνιση και μία ακόμη νίκη σε αγώνα Diamond League πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Νικόλ Κυριακοπούλου.
Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε στο Λονδίνο τα 4,79μ. με την πρώτη και κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ, κάνοντας 13 τους βαθμούς της στη συνολική βαθμολογία της σειράς.
Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,86μ, προκειμένου να πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, όμως, δεν τα κατάφερε.
Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Κατερίνα Στεφανίδη, που ήταν τρίτη με 4,62 μ.. Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στη συνέχεια είχε μια άκυρη προσπάθεια στα 4,72μ. και δύο στα 4,79 μ.. Δεύτερη επίσης με 4.79μ., αλλά με την δεύτερη προσπάθεια ήταν η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.