Φιλική «3άρα» του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού
Με νίκη συνέχισε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, καθώς σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση επικράτησε του Λεβαδειακού με 3-1. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν πιο κινητικός, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν πρώτοι στο γκολ, όταν στο 13ο λεπτό ο Μιλιάζες σούταρε δυνατά, ο Στιλ απέκρουσε προσωρινά, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα.
Με νίκη συνέχισε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, καθώς σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση επικράτησε του Λεβαδειακού με 3-1.
Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν πιο κινητικός, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν πρώτοι στο γκολ, όταν στο 13ο λεπτό ο Μιλιάζες σούταρε δυνατά, ο Στιλ απέκρουσε προσωρινά, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 16` οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με τον Δώνη από πάσα του Λουντ και στο 30` οι Βοιωτοί «απάντησαν» στα δοκάρια με «βολίδα» του Μαχαίρα.
Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (44`) ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε, όταν ο Λουντ εκτέλεσε φάουλ απ΄ τα δεξιά, ο Κουτρουμπής έπιασε την πρώτη κεφαλιά μεσα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα στον Καλτσά που με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε, καθώς στο 48` μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων από κόρνερ του Λουντ ο Πέτριτς πλάσαρε από κοντά δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.
Στη συνέχεια οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει και να παραμείνει το σκορ στα επίπεδα του 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς στο 78` ο Στιλ απέκρουσε το σουτ του Παππά.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Καρέλης με καρφωτή κεφαλιά πάνω στην κίνηση μετά από παράλληλη σέντρα του Μαρινάκη από τα αριστερά.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Τσιντώτας (58` Μοσχονάς), Αποστόλου (70` Σταματάκης), Μάντζιος (75` Χατζηλάμπρος), Γκράτσα, Κώτσιος (58` Μάγκας), Μιλιάζες (76` Μίνγκας), Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Θέος, Στάθης, Κασάσκι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (67` Μαρινάκης), Λαγός (46` Σάντσεθ), Λουντ, Δώνης (70` Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (82` Τζανουλίνος), Καλτσάς (73` Καρέλης), Πέτριτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442