Τον λόγο που είπε «ναι» στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Τζόρτζεβιτς
Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο απέρριψε την περσινή αγωνιστική περίοδο τις προτάσεις του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας, η συμβουλή του Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην αναλαμβάνει συλλόγους μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου ήταν αυτή που τον οδήγησε στην απόφαση να κλείσει τις... πόρτες σε προσεγγίσεις ομάδων.
Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο απέρριψε την περσινή αγωνιστική περίοδο τις προτάσεις του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας, η συμβουλή του Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην αναλαμβάνει συλλόγους μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου ήταν αυτή που τον οδήγησε στην απόφαση να κλείσει τις… πόρτες σε προσεγγίσεις ομάδων.
«Στη Σερβία έχουμε μεγάλους προπονητές, όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος με έχει συμβουλέψει να μην αναλαμβάνω ομάδες μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Και αυτό έκανα», είπε αρχικά ο Σέρβος στην ιστοσελίδα «novosti.rs» και πρόσθεσε:
«Περίμενα μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι αποφάσισα να πω “ναι” στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, με ένα ιστορικό όνομα. Μία ομάδα που έχει κάνει τρομερή διαδρομή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όλο αυτό με είχε ενθουσιάσει και έτσι ήθελα να πάω εκεί. Είχα μία συμφωνήσει με την ομοσπονδία μπάσκετ να μην αναλάβω σύλλογο, καθώς αυτό μπορεί να ήταν εις βάρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πρέπει να πάω στην Αθήνα κάποια στιγμή και να κάνω κάποιες συναντήσεις, προκειμένου να ρυθμίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς εμένα. Έχω το “μικρόβιο” της δουλειάς και μεγάλο πάθος για το μπάσκετ… ».
Παράλληλα, ο Τζόρτζεβιτς δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής Σερβίας προς τα μετάλλια στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, αλλά επισήμανε ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, καθώς θα υπάρχουν αξιόλογες ομάδες όπως η Ελλάδα, η Κροατία, η Σλοβενία, η Ρωσία, η Λιθουανία και η Γαλλία.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας