Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Έστειλε σωσία του να κάνει εξέταση DNA για να αποφύγει την πατρότητα

Έστειλε σωσία του να κάνει εξέταση DNA για να αποφύγει την πατρότητα

Ο Τόμας Κένι από το Μπέρμιγχαμ πριν τρία χρόνια άφησε έγκυο μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση, ενόσω ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Προκειμένου να αποφύγει τα έξοδα, αλλα και να μην αποκαλυφθεί πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση έστειλε σωσία του να κάνει εξέταση DNA.


Ο Τόμας Κένι από το Μπέρμιγχαμ πριν τρία χρόνια άφησε έγκυο μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση, ενόσω ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Μπροστά στο ενδεχόμενο τόσο να μαθευτεί η αλήθεια και να γίνει τσακωτός, όσο και το να επιβαρυνθεί οικονομικά με την έξοδα διατροφής του παιδιού του, που στο μεταξύ είχε έρθει στο κόσμο, μηχανεύτηκε ένα διαστροφικό σχέδιο: Να βρει έναν που να του μοιάζει και να τον στείλει να κάνει αυτός εξέταση DNA, με το αποτέλεσμα φυσικά να δείχνει πως ο «σωσίας-Τόμας» δεν θα είχε καμία σχέση με το βρέφος.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2012, όταν ο Κένι ανακάλυψε πως ο παράνομος δεσμός του, μια νεαρή κοπέλα, ήταν έγκυος. Της ζήτησε να κάνει έκτρωση, επειδή ο ίδιος ήταν παντρεμένος κι είχε ήδη αποκτήσει δυο αγόρια από τη σχέση του με τη γυναίκα του, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Το παιδί -ένας ακόμη γιος- ήρθε στο κόσμο στις αρχές του 2013 και τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς η κοπέλα αιτήθηκε από τον Κένι να κάνει εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτός ήταν όντως ο πατέρας του παιδιού της.

Κι ο 25χρονος, προκειμένου να αποποιηθεί την πατρότητα, παραδέχθηκε στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ που εκδίκασε πριν λίγες ημέρες την υπόθεση του πως όντως προέβη σε αυτή τη κίνηση.

Αυτό που δεν ξεκαθαρίστηκε στο δικαστήριο είναι το κατά πόσο η απόφαση να σταλεί ο… doppelganger του Κένι στην κλινική ήταν του 25χρονου ή αν ο σωσίας του προθυμοποιήθηκε εθελοντικά να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον Κένι.

Πάντως το γεγονός είναι πως ο 25χρονος καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα παραδόθηκε και στη δημόσια χλεύη, με την είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου και πολλούς, ανώνυμους κι επώνυμους, να καταδικάζουν την επονείδιστη πράξη του.

«Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος σε ηθικό επίπεδο όταν κάνει τα πάντα για να αποποιηθεί την πατρότητα για οικονομικούς λόγους;», ήταν το σχόλιο του δικαστή Φίλιπ Πάρκερ, χαρακτηρίζοντας τον ως «έναν στυγνό εκμεταλλευτή, έναν άνθρωπο που χειραγωγεί τους ανθρώπους ανάλογα με το συμφέρον του».

Κωνσταντίνος Τσάβαλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο