Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, δεύτερος ο Ηρακλής, τρίτος ο Απόλλων
Και τυπικά, πρωταθλήτρια της Football League (B' Eθνική) για την περίοδο 2014-2015 είναι η ΑΕΚ. Παρότι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, η «Ενωση» εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο καθώς διατηρεί διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο, Ηρακλή. Οσον αφορά την ΑΕΛ, παρά την σπουδαία προσπάθειά της, έχασε από τον Απόλλωνα την 3η θέση που ίσως μελλοντικά αποδειχθεί πολύτιμη, λόγω των εξωαγωνιστικών εξελίξεων στη Σούπερ Λιγκ.
Και τυπικά, πρωταθλήτρια της Football League (B’ Eθνική) για την περίοδο 2014-2015 είναι η ΑΕΚ. Παρότι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, η «Ενωση» εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο καθώς διατηρεί διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο, Ηρακλή.
Οσον αφορά την ΑΕΛ, παρά την σπουδαία προσπάθειά της, έχασε από τον Απόλλωνα την 3η θέση που ίσως μελλοντικά αποδειχθεί πολύτιμη, λόγω των εξωαγωνιστικών εξελίξεων στη Σούπερ Λιγκ.
Το σκορ άνοιξε ο Αραβίδης στο 31′ από ασίστ του Γιόχανσον, βρισκόταν καταφανώς σε θέση οφσάιντ. Η ξεκάθαρη φάση διέλαθε της προσοχής του βοηθού, καθώς ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν «ακάλυπτος» τουλάχιστον για 3-4 μέτρα! Δέκα λεπτά αργότερα (41΄), από φάουλ του Ελιομάρ, ο Κοντοδήμος βρέθηκε εντελώς μόνος στην περιοχή των γηπεδούχων και από κοντά ισοφάρισε, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών.
Δέκα χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, μακράν ο περισσότερος στην πορεία του “Δικεφάλου” στα πλέι οφ. Αποχαιρέτησε με τον τρόπο αυτό την ΑΕΚ, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, αφού η αυλαία της περιόδου πέφτει την Τετάρτη στο Βόλο, εναντίον του Ολυμπιακού.
Διαιτητής: Σελεμίδης
Κίτρινες: Αβραμίδης, Πλατέλλας – Κοντοδήμος, Μπανούσης, Γεωργέας
Κόκκινη: 90+2΄ Μπανούσης (δεύτερη κίτρινη)
ΑΕΚ (Τράιανος Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Κορδέρο (64΄ Ανάκογλου), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (80΄ Γροντής), Αραβίδης, Κρισάντους (70΄ Ντακόλ)
ΛΑΡΙΣΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ (79΄ Σταθάκης), Μουλόπουλος (86΄ Παμλίδης), Μπόγιοβιτς, Σερζίνιο.
Τα αποτελέσματα της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής
Οι περιγραφές των αγώνων μέσω του flnews.gr:
ΑΕΚ-Λάρισα 1-1
Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης 0-1
Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή 4-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)
1. ΑΕΚ 28 -Σούπερ Λίγκα
2. Ηρακλής 23 -Σούπερ Λίγκα
———————–
3. Απόλλων Σμύρνης 17
4. Λάρισα 13
5. Ολυμπιακός Βόλου 7
6. Παναχαϊκή 5
Η πλήρης βαθμολογία μέσω του flnews.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442