Κινητό πέφτει από ουρανοξύστη στο Ντουμπάι και βιντεοσκοπεί τη «βουτιά»
Φωτογράφος είχε ανέβει στον 40ό όροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, θέλοντας να τραβήξει σε time lapse τον εντυπωσιακό ορίζοντα: Ένα μικρό ατύχημα του χάλασε το σχέδιο, αλλά του έδωσε ένα «έργο» διαφορετικής αξίας όταν το κινητό του γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, καταγράφοντας σε βίντεο όλη την κάθοδο.
Φωτογράφος είχε ανέβει στον 40ό όροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, θέλοντας να τραβήξει σε time lapse το τον εντυπωσιακό ορίζοντα.
Ένα μικρό ατύχημα του χάλασε το σχέδιο, αλλά του έδωσε ένα «έργο» διαφορετικής αξίας: Το κινητό του γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, καταγράφοντας σε βίντεο όλη την κάθοδο -της οποίας μάλιστα, όπως ο ίδιος λέει, επέζησε χωρίς γρατζουνιά.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.