MVP ο Γκορμπούνοφ, καλύτερο γκολ του Μπενίτες στην 33η αγωνιστική
Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ και κατέκτησε το βραβείο του MVP, στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκ, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ και κατέκτησε το βραβείο του MVP, στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκ, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο άσος του Ατρόμητου συγκέντρωσε το 69,52% των ψήφων, και άφησε πίσω του τον Ιγκόρ Ντε Σόουζα (Πανθρακικός) με 16,94% και τον Αλέξανδρο Κόντρο (ΑΟΚ) με 13,54%. Παράλληλα, ο Χόρχε Μπενίτες (Ολυμπιακός) πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.
Ο άσος των πρωταθλητών πήρε το 41,06% των ψήφων, ενώ ακολούθησαν ο Στέφανο Ναπολεόνι (Ατρόμητος Αθηνών) με 40,77% και ο Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός) με 18,17%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θέατρο Αθηνών: Δύο αιώνες ζωής, 70 χρόνια θεατρικής δράσης και ένα μεγάλο αφιέρωμα μαζί με το ΒΗΜΑ
- Taste Atlas Awards: Γεύση κορυφής για την Ελλάδα στις 100 καλύτερες κουζίνες του κόσμου – Η φέτα, το ελαιόλαδο και τα δυνατά όπλα
- Νετανιάχου: Θα συναντηθεί με τον Τραμπ για τη Γάζα στις 29 Δεκεμβρίου
- Ζάκυνθος: «Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα στη ζωή μου» – Συγκλονίζουν οι γονείς του μικρού Λίο που κατασπάραξε το pitbull
- Η γη της ελιάς: Δύσκολες αποφάσεις και έντονες συγκρούσεις
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» (vid)
- To μήνυμα του Πρωθυπουργού στο 27ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum
- Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442