Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
O Mίλιμπαντ… Σούπερμαν ή με το ημίγυμνο σώμα του Ντάνιελ Γκρεγκ

O Mίλιμπαντ… Σούπερμαν ή με το ημίγυμνο σώμα του Ντάνιελ Γκρεγκ

Ο Εντ Μίλιμπαντ μπορεί να έχει όλες τις ικανότητες που χρειάζεται ένας πολιτικός, αλλά δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί σέξι. Αυτό το κενό στη δημόσια εικόνα του ήρθε να καλύψει... «κίνημα βάσης» στα κοινωνικά δίκτυα, που βάζει το πρόσωπό του στα σώματα διάσημων και ωραίων. Το κίνημα milifandom φαίνεται ότι ξεκίνησε από μία 17χρονη, που δηλώνει πως ήθελε να «εκδικηθεί» τον πρωθυπουργό Κάμερον, που δεν θέλει να δώσει δικαίωμα ψήφους στους 17χρονους, τη δύναμη της ηλικιακής της ομάδας.

Ο Εντ Μίλιμπαντ μπορεί να έχει όλες τις ικανότητες που χρειάζεται ένας πολιτικός, αλλά δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί σέξι. Αυτό το κενό στη δημόσια εικόνα του ήρθε να καλύψει… «κίνημα βάσης» στα κοινωνικά δίκτυα, που βάζει το πρόσωπό του στα σώματα διάσημων και ωραίων.

Το κίνημα milifandom φαίνεται ότι ξεκίνησε από μία 17χρονη, που δηλώνει πως το κίνητρό της είναι λιγότερο η «αγάπη» της για τον Μίλιμπαντ και περισσότερο η επιθυμία να αποδείξει στον πρωθυπουργό Κάμερον, που δεν θέλει να δώσει δικαίωμα ψήφους στους 17χρονους, τη δύναμη της ηλικιακής της ομάδας.

Ενας χρήστης του twitter έχει μοντάρει το πρόσωπο του βρετανού πολιτικού με τα μυώδη, γεμάτα φλέβες, μπράτσα του ηθοποιού Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, πιθανώς εμπνευσμένος από την απάντηση που είχε δώσει ο Μίλιμπαντ όταν ο δημοσιογράφος Τζέρεμι Πάξμαν του καταλόγιζε ότι είναι μαλθακός: «Διάολε, είμαι σκληρός».

Σε άλλες φωτογραφίες, ο Μίλιμπαντ γίνεται ο Ντάνιελ Γκρεγκ-Τζέιμς Μποντ στη γνωστή φωτογραφία με το μαγιό, ή ο Ρόμπερτ Ντενίρο στον Ταξιτζή, ή ο πρωταγωνιστής του Mad Men.

Άλλος χρήστης προκαλεί ανοιχτά τον Συντηρητικό δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον να δεχθεί την ήττα του από μια νίκη των Εργατικών, ενώ, υπό το ίδιο hashtag (#milifandom), πλήθος κοριτσιών δηλώνουν ενθουσιασμένα ή «ερωτευμένα» με το πρόσωπο του ηγέτη των Εργατικών.

Ο βρετανοί Εργατικοί του Εντ Μίλιμπαντ θα παλέψουν ψήφο-ψήφο με τους Συντηρητικούς στις επερχόμενες κάλπες, πριν τις οποίες οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν ισοδύναμους (και χωρίς αυτοδυναμία).

Κάθε βοήθεια λοιπόν για τον Μίλιμπαντ είναι ευπρόσδεκτη. Πάντως, η σύζυγός του, Τζάστιν, δήλωσε έκπληκτη όταν έμαθε για το milifandom.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο