Ενα προσωπικό πρόβλημα, το οποίο δεν κατάφερε να επιλύσει, υποχρεώσε τον Εστεμπάν Σολάρι να λύσει την συνεργασία του με την ΠΑΕ Εργοτέλης, σχεδόν δύο μήνες μετά την απόκτησή του από τον σύλλογο της Κρήτης, με τον οποίο αγωνίστηκε σε εννέα ματς πρωταθλήματος και σημείωσε ένα γκολ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 16:00 σε ένα ματς που οι «πράσινοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, χωρίς τον Κέντρικ Ναν στη σύνθεσή τους.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.