Εκτροχιασμός τρένου στην Ινδία στοιχίζει τη ζωή σε τουλάχιστον 32 άτομα
Τρία βαγόνια επιβατηγού τρένου εκτροχιάστηκαν σε περιοχή στη βόρεια Ινδία, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 32 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους. Πιστεύεται πως αρκετοί επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί στα βαγόνια, και τα συνεργεία διάσωσης προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν.
Τρία βαγόνια επιβατηγού τρένου εκτροχιάστηκαν σε περιοχή στη βόρεια Ινδία, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 32 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.
Πιστεύεται πως αρκετοί επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί στα βαγόνια, και τα συνεργεία διάσωσης προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν.
Το δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή κοντά χωριό Μπαχραουάν, στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές. Τα αίτιά του είναι ακόμη άγνωστα.
Ένα από τα τρία βαγόνια που εκτροχιάστηκαν φαίνεται πως δεν προοριζόταν για επιβάτες και ήταν άδειο -σε αντίθετη περίπτωση ο αριθμός των θυμάτων θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος, όπως σημειώνουν οι τοπικές αρχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442