Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας (5/3, 21:45), με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να συμπληρώνει δύο ονόματα στο αποψινό απουσιολόγιο. Ο τεχνικός των «πρασίνων» είδε τους ΝτεΜάρκους Νέλσον και Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να απέχουν από την προπόνηση, καθώς ο Αμερικανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (τενοντίτιδα), ενώ ο Γιάνκοβιτς αισθάνθηκε αδιαθεσία και προφυλάχθηκε.
Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας (5/3, 21:45), με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να συμπληρώνει δύο ονόματα στο αποψινό απουσιολόγιο.
Ο τεχνικός των «πρασίνων» είδε τους ΝτεΜάρκους Νέλσον και Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να απέχουν από την προπόνηση, καθώς ο Αμερικανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (τενοντίτιδα), ενώ ο Γιάνκοβιτς αισθάνθηκε αδιαθεσία και προφυλάχθηκε.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.