Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία συμμετέχει στην Επιτροπή Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), δήλωσε μετά τη συνάντηση:
«Ενημέρωσα τον υπουργό Εξωτερικών για την πρωτοβουλία η οποία ελήφθη στο επίπεδο του ΟΑΣΕ, για ένα συμβούλιο που θα ασχοληθεί με τα θέματα ευρωπαϊκής ασφάλειας κυρίως σε σχέση με την Ρωσία, αλλά και της ευρύτερης ευρωπαϊκής ασφάλειας.
» Όπως γνωρίζετε, πάγια θέση μου είναι η εθνική συνεννόηση, η οποία στα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι απαραίτητη. Ήθελα να γνωρίζει ο κ. Κοτζιάς ποιες είναι οι θέσεις τις οποίες θα υποστηρίξω και θέλω να πιστεύω ότι αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας