
Kαϊλή για συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο αν μείνουμε Ευρώπη
Η μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να γίνει «σε μια βάση να μείνουμε στην Ευρώπη και σε μία βάση να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις για να μείνει η χώρα σε ευρωπαϊκή πορεία» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Εύα Καϊλή.
Η μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να γίνει «σε μια βάση να μείνουμε στην Ευρώπη και σε μία βάση να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις για να μείνει η χώρα σε ευρωπαϊκή πορεία» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Εύα Καϊλή.
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 η κ. Καϊλή αναφέρθηκε και στην υπόθεση Γκερέκου λέγοντας: «Είναι ένα θέμα που εκτός από το προσωπικό έχει και ένα θέμα πολιτικής ηθικής τάξης. Είναι ηθικό ζήτημα που θα κριθεί από τον κόσμο.»
Για το Ποτάμι σχολίασε: «Το Ποτάμι φιλοξενεί τα παιδιά του (Στέφανου) Μάνου. Λέμε για κεντροαριστερά και μιλάμε για λίγο από όλα. Είναι λίγο ασαφές, δεν έχει προσδιοριστεί και είναι συνεργαζόμενοι με τους Σοσιαλδημοκράτες στην Ευρώπη, χωρίς να έχουν εκφραστεί.»
Για το θέμα Παπανδρέου, η κ. Καϊλή είπε ότι έχει στενοχωρήσει όλο το ΠΑΣΟΚ. «Έγινε χωρίς ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Δεν υπάρχει πολιτική διαφορά. Δεν υπήρχε πολιτικός λόγος. Έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη και δεν φτάσαμε εδώ τυχαία, αλλά μπορεί εύκολα κάποιος να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μια υπευθυνότητα και ανάληψη ευθυνών που είναι πολύ δύσκολη και δεν το έχουν κάνει πολλοί, δεν το έχουν καταφέρει.
» Όταν το έκανε η ΔΗΜΑΡ, λίγο μετά εξαφανίστηκε. Το ίδιο και ο ΛΑΟΣ. Ήδη το ΠΑΣΟΚ είχε συμπιεστεί πάρα πολύ εκλογικά, γιατί συμμετείχε σε μια κυβέρνηση χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει ή επιλέξει κάποιοι από εμάς -δηλαδή οι βουλευτές- αλλά υπήρχε ανάγκη η χώρα να κυβερνηθεί.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442