
Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ συνάντηση Τσίπρα με Μ.Λάτση και Γ.Αγγελοπούλου
Ψευδές χαρακτήρισε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είχε πρόσφατα δείπνο σε πριβέ εστιατόριο του Κολωνακίου με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση.
Ψευδές χαρακτήρισε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είχε πρόσφατα δείπνο σε πριβέ εστιατόριο του Κολωνακίου με τηΓιάννα Αγγελοπούλου και τηΜαριάννα Λάτση.
«Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα,ΝίκοςΠαππάς, έγραψε στο Twitter:
Το προβοκατόρικο iefimerida γράφει για υποτιθέμενο «γεύμα» Τσίπρα στο Κολωνάκι. Όσο ο Σύριζα δυναμώνει θα δουν πολλά τα μάτια μας.
— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) November 24, 2014
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τη συνάντηση διέψευσε και η πλευρά της Γιάννας Αγγελοπούλου, λέγοντας ότι «αυτό το γεύμα δεν έγινε ποτέ, άλλωστε η κυρία Αγγελοπούλου δεν έχει επισκεφθεί ποτέ αυτό το ρεστοράν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανάπτυξη με ημερομηνία λήξης
- Μπαρτσελόνα: 59 % «όχι» στον Λεβαντόφσκι
- «Ανάσες» στο εμπόριο: Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του εορταστικού τζίρου
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442