Για περίπου έξι εβδομάδες θα στερηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των υπηρεσιών του Ντάλεϊ Μπλιντ. Ο Μπλιντ τραυματίστηκε στη αναμέτρηση της Ολλανδίας με τη Λετονία, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2016, και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο. Ο 24χρονος διεθνής αμυντικός, που τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αντίπαλο, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις με την επιστροφή του στο Μάντσεστερ.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.