Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του στην Α1 Ανδρών, επικρατώντας στην Κυψέλη της Ορεστιάδας με 3-0 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν δυσκολία στο πρώτο σετ, αλλά από τη στιγμή που περιόρισαν τα λάθη τους δεν είχαν άλλα προβλήματα απέναντι στην ακριτική ομάδα, η οποία γνώρισε απόψε την πρώτη ήττα στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του στην Α1 Ανδρών, επικρατώντας στην Κυψέλη της Ορεστιάδας με 3-0 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν δυσκολία στο πρώτο σετ, αλλά από τη στιγμή που περιόρισαν τα λάθη τους δεν είχαν άλλα προβλήματα απέναντι στην ακριτική ομάδα, η οποία γνώρισε απόψε την πρώτη ήττα στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.
Ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο Παναθηναϊκός εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές ποινής που του έχει επιβληθεί.
Οι γηπεδούχοι κράτησαν την υποδοχή τους σε ποσοστό ανώτερο του 50%, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν το «κακό» 33%. Η Ορεστιάδα μπήκε καλά στον αγώνα και κράτησε το παιχνίδι, είχε μικρό προβάδισμα ως το 2ο τεχνικό τάιμ άουτ (16-14).
Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου ισοφάρισαν σε 17-17 με άσσο του Καμίνσκι, αλλά η Ορεστιάδα με τους Τόμσον, Λούνα έφτασε προηγούμενη ως το 23-22.
Οι «πράσινοι» πέρασαν με το χαμένο σερβίς του Λούνα και την επίθεση του Κουκ (23-22), αλλά ο Λούνα έφερε τον αγώνα στα ίσια (23-23), όμως ο Φερέιρα έχασε το σερβίς και ο Κουκ με νέα επίθεση έκανε το 25-23, σε ένα «κομβικό» για την εξέλιξη του αγώνα σετ, καθώς μετά την απώλειά του η ομάδα της Θράκης δεν «ξαναμπήκε» στο παιχνίδι.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.