Σημαντική απώλεια για τη Σάλκε, η οποία θα στερηθεί για τους επόμενους τρεις μήνες των υπηρεσιών του Γιούλιαν Ντράξλερ. Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό, που υπέστη στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με την Άουγκσμπουργκ. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαριά θλάση και αναφέρουν πως ο διεθνής άσος δεν πρόκειται να ενισχύσει την ομάδα του νωρίτερα από τον Ιανουάριο και μετά την καθιερωμένη χειμερινή διακοπή. Φέτος ο Γερμανός άσος έχει 12 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν θα αγωνιστεί και στα παιχνίδια της εθνικής Γερμανίας με το Γιβραλτάρ (προκριματικά EURO 2016) και Ισπανία (φιλικό), τον επόμενο μήνα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι Χιούστον Ρόκετς των Αλπερέν Σενγκούν και Κέβιν Ντουράντ είναι σύμφωνα με τους Αμερικάνους η τελευταία ομάδα που μπήκε στο... κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.