Τονωτική ένεση 150 εκατ. ευρώ σε ΟΑΕΕ και ΕΤΕΑ
Ενεση ρευστότητας 150 εκατομμυρίων ευρώ δίνεται σε δύο από τα μεγαλύτερα Ταμεία της χώρας, τον ΟΑΕΕ και το ΕΤΕΑ, για να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» και να καταβληθούν ομαλά συντάξεις και άλλες παροχές.
Ενεση ρευστότητας 150 εκατομμυρίων ευρώ δίνεται σε δύο από τα μεγαλύτερα Ταμεία της χώρας, τον ΟΑΕΕ και το ΕΤΕΑ, για να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» και να καταβληθούν ομαλά συντάξεις και άλλες παροχές.
Σύμφωνα με το Έθνος, στόχος είναι να διασφαλιστούν οι κύριες συντάξεις 340.000 ελευθέρων επαγγελματιών και οι επικουρικές συντάξεις ενός εκατομμυρίου μισθωτών του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Οι σχετικές αποφάσεις του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Christmas Home Decor Trends Defining the Festive Season
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά 10ετή ποινή φυλάκισης για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)




























![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442