Περίπατος της Ατλέτικο, «3αρα» η Ρεάλ, γκολ ο Παπαδόπουλος
Ένα ημίχρονο άντεξε στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Μάλμε. Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο Μαδρίτης «πάτησε γκάζι» κι επιβλήθηκε με 5-0 των πρωταθλητών Σουηδίας, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσον αφορά τον 2ο όμιλο η Λίβερπουλ αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για τον 3ο όμιλο η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε 2-0 τη Ζενίτ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των Γερμανών. Στον 4ο όμιλο η Μπορούσια έκανε περίπατο στην Τουρκία με το 4-0 απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, ενώ η Άρσεναλ σε δυο λεπτά πέτυχε ισάριθμα γκολ και έκανε την ανατροπή απέναντι στην Άντερλεχτ.
Ένα ημίχρονο άντεξε στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Μάλμε. Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο Μαδρίτης «πάτησε γκάζι» κι επιβλήθηκε με 5-0 των πρωταθλητών Σουηδίας, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όσον αφορά τον 2ο όμιλο η Λίβερπουλ αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σκόρερ για τη «βασίλισα» ηταν ο Ρονάλντο με εκπληκτικό γκολ στο 23′, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Μπενζεμά στο 30′ και το 41′.
Από την άλλη πλευρά η Λουντογκόρετς πέτυχε νίκη έκπληξη με 1-0 απέναντι στην Βασιλεία, η οποία όμως έπαιζε από το 18′ με παίκτη λιγότερη, λόγω της αποβολής του Ντιέ.
Για τον 3ο όμιλο η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε 2-0 τη Ζενίτ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των Γερμανών. Στον άλλο αγώνα Μονακό και Μπενφίκα «κόλλησαν» στο 0-0.
Στον 4ο όμιλο η Μπορούσια έκανε περίπατο στην Τουρκία με το 4-0 απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, ενώ η Άρσεναλ σε δυο λεπτά πέτυχε ισάριθμα γκολ και έκανε την ανατροπή απέναντι στην Άντερλεχτ.
Σε αναμετρήσεις για τη 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.