Την θλίψη σκόρπισε στην ομάδα της Μπρομαποϊκάρνα η είδηση του θανάτου του αρχηγού της, Πόντους Σέγκερστρομ, σε ηλικία μόλις 33 ετών. Ο Σέγκερστρομ διεγνώσθη με όγκο στο εγκέφαλο στις 11 Αυγούστου και, παρόλο που υποβλήθηκε αμέσως στις απαιτούμενες θεραπείες, η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο Σέγκερστρομ συνολικά αγωνίστηκε σε 245 αγώνες με την φανέλα της Μπρομαποϊκάρνα, 14 εκ των οποίων στην φετινή σεζόν. Ο πρόεδρος του σουηδικού συλλόγου, Όλα Ντάνχαρτ, δήλωσε σχετικά: «Δύο μήνες πριν ήταν απολύτως υγιής. Είναι τραγικό. Είχε το σεβασμό όλων μας».
Η ΚΕΔ όρισε και πάλι Γερμανούς διαιτητές στον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός, όπως άλλωστε σε όλα τα ντέρμπι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Εξαίρεση αποτέλεσε το πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη
Ο δρόμος για την πρόωρη ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Λανουά είναι συγκεκριμένος και όλα περνούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ
LIVE: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την αναμέτρηση Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Water Polo League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.