Στο σφυρί βγάζει κοπάδι με πρόβατα ο δήμος Πολυγύρου
Στο σφυρί βγάζει ο δήμος Πολυγύρου ένα κοπάδι με 93 αιγοπρόβατα με τιμή εκκίνησης το ποσό των 2.030 ευρώ. Πρόκειται για 34 πρόβατα και 59 αίγες που κατασχέθηκαν και ο δήμος τα βγάζει τώρα σε δημοπρασία.
Στο σφυρί βγάζει ο δήμος Πολυγύρου ένα κοπάδι με 93 αιγοπρόβατα με τιμή εκκίνησης το ποσό των 2.030 ευρώ.
Πρόκειται για 34 πρόβατα και 59 αίγες που κατασχέθηκαν και ο δήμος τα βγάζει σε δημοπρασία.
Τα πρόβατα κατασχέθηκαν επειδή ο κτηνοτρόφος που τα είχε, λειτουργούσε την μονάδα του παράνομα, εντός οικισμού, κάτι που απαγορεύεται από τη νομοθεσία, σύμφωνα με τον αρμόδιο δημοτικό υπάλληλο, Ιωάννη Μαρινούδη.
Ο Δήμος αποφάσισε να πουλήσει τα πρόβατα, καθώς «το κοστολόγιο είναι πολύ μεγάλο για να τα ταΐζουμε» όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μαρινούδης.
Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, με ανακοίνωσή του, καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν στη δημοπρασία στις 21 Οκτωβρίου στο δημαρχείο Πολυγύρου.
Οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, θα πρέπει να καταθέσουν και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό των 203 ευρώ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας