Με «κλειστά χαρτιά» και χωρίς Μανωλά η προπόνηση της Εθνικής
Χωρίς τον Κώστα Μανωλά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η προπόνηση της Εθνικής, με τον διεθνή αμυντικό να απουσιάζει με άδεια λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού ζητήματος. Από εκεί και πέρα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, αφού δεν έγινε οικογενειακό δίτερμα αλλά οι διεθνείς επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις κατοχής μπάλας.
Χωρίς τον Κώστα Μανωλά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η προπόνηση της Εθνικής, με τον διεθνή αμυντικό να απουσιάζει με άδεια λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού ζητήματος.
Από εκεί και πέρα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, αφού δεν έγινε οικογενειακό δίτερμα αλλά οι διεθνείς επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις κατοχής μπάλας.
Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός χώρισε τους παίκτες σε τέσσερις ομάδες των πέντε, με το κάθε γκρουπ να παίζει μόνο του.
Η επόμενη προπόνηση για την Εθνική είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης, ενώ λίγες ώρες αργότερα η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Φινλανδία, για τον αγώνα του Σαββάτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442