Στον κήπο βρετανού αγρότη το μεγαλύτερο κρεμμύδι του κόσμου
Το μεγαλύτερο κρεμμύδι του κόσμου έχει στον κήπο του ένας βρετανός αγρότης. Ο Τόνι Γκλόβερ μπήκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στο βιβλίο Γκίνες, καθώς το κρεμμύδι του ζυγίζει 8,5 κιλά. Για να καταλάβουμε πόσο μεγάλο είναι αυτό το κρεμμύδι, ο 49χρονος αγρότης εξηγεί ότι φτάνει για να φτιάξεις κρεμμυδόσουπα για 36 άτομα ή για να τηγανίσεις 50 μερίδες ροδέλες κρεμμυδιού.
Το μεγαλύτερο κρεμμύδι του κόσμου έχει στον κήπο του ένας βρετανός αγρότης. Ο Τόνι Γκλόβερ μπήκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στο βιβλίο Γκίνες, καθώς το κρεμμύδι του ζυγίζει 8,5 κιλά.
Για να καταλάβουμε πόσο μεγάλο είναι αυτό το κρεμμύδι, ο 49χρονος αγρότης εξηγεί ότι φτάνει για να φτιάξεις κρεμμυδόσουπα για 36 άτομα ή για να τηγανίσεις 50 μερίδες ροδέλες κρεμμυδιού.
«Ασχολούμαι με τη γη από τα 16 μου, ακολούθησα τη δουλειά του πατέρα μου» λέει ο Τόνι Γκλόβερ, ο οποίος δήλωσε ότι φροντίζει ιδιαίτερα την παραγωγή του.
«Φύτεψα το κρεμμύδι μου τον περασμένο Οκτώβριο. Μεγάλωσε στο θερμοκήπιό μου που έχει ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι»» τονίζει.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας