
Ποιες περιοχές θα επηρεάσει η κακοκαιρία την Τρίτη
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένονται και σήμερα Τρίτη στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες καταιγίδες πιθανώς στα βόρεια ισχυρές. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένονται και σήμερα Τρίτη στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει από την Τετάρτη.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες καταιγίδες πιθανώς στα βόρεια ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στη Θράκη από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στη Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία στην Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στα νότια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Την Τετάρτη
Την Τετάρτη στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και την ανατολική Στερεά προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι έντονα αλλά από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ιόνιο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
- Πρώτη κρούση για τον Τσάμπι Αλόνσο: Τον θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρνείται να εξετάσει τον Γκόλια η αντιπολίτευση – «Ευτελισμός της διαδικασίας»
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)







































![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442