Περισσότερα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα ανακοίνωσε η Ryanair
Αύξηση των χειμερινών δρομολογίων της από και προς την Ελλάδα ανακοίνωσε η Ryanair, με την ευκαιρία της έναρξης της πρώτης πτήσης Αθήνα-Βρυξέλλες (Charleroi). Η ιρλανδική εταιρεία υπόσχεται να μεταφέρει 100 χιλιάδες επιβάτες στη συγκεκριμένη διαδρομή στο πρώτο έτος της λειτουργίας της.
Αύξηση των χειμερινών δρομολογίων της από και προς την Ελλάδα ανακοίνωσε η Ryanair, με την ευκαιρία της έναρξης της πρώτης πτήσης Αθήνα-Βρυξέλλες (Charleroi).
Η ιρλανδική εταιρεία υπόσχεται να μεταφέρει 100 χιλιάδες επιβάτες στη συγκεκριμένη διαδρομή στο πρώτο έτος της λειτουργίας της.
Επίσης, η Ryanair αυξάνει τα δρομολόγια, από την Αθήνα, προς Λονδίνο (Stansted) σε δύο δρομολόγια ανά ημέρα και για την Θεσσαλονίκη σε έξι δρομολόγια ανά ημέρα.
Ακόμη από τις 26 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις κάθε μέρα προς το αεροδρόμιο Ciampino της Ρώμης.
Τέλος, η Ryanair ανακοίνωσε πως προσφέρει εισιτήρια από 19,99 ευρώ για ταξίδια έως και 18 Δεκεμβρίου.
Οι εν λόγω χαμηλού κόστους ναύλοι είναι διαθέσιμοι για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας