Στεφανίδη και Κυριακοπούλου έκαναν το 1-2 στη Γερμανία
Με την Κατερίνα Στεφανίδη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και τη Νικόλ Κυριακοπούλου τη δεύτερη, ολοκληρώθηκε το επί κοντώ γυναικών στο μίτινγκ στίβου που διεξάγεται στο Γιόγκριμ της Γερμανίας. Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες ξεπέρασαν τα 4.62μ. και στη συνέχεια επιχείρησαν στα 4.73μ., προκειμένου να καταρρίψουν το πανελλήνιο ρεκόρ, χωρίς όμως επιτυχία.
Με την Κατερίνα Στεφανίδη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και τη Νικόλ Κυριακοπούλου τη δεύτερη, ολοκληρώθηκε το επί κοντώ γυναικών στο μίτινγκ στίβου που διεξάγεται στο Γιόγκριμ της Γερμανίας.
Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες ξεπέρασαν τα 4.62μ. και στη συνέχεια επιχείρησαν στα 4.73μ., προκειμένου να καταρρίψουν το πανελλήνιο ρεκόρ, χωρίς όμως επιτυχία.
Η Στεφανίδη πήρε την πρώτη θέση, καθώς είχε λιγότερες αποτυχημένες προσπάθειες (πέρασε με την πρώτη τα 4.42μ. και τα 4.52μ. και με την τρίτη τα 4.62μ.), ενώ η Κυριακοπούλου πέρασε με τη δεύτερη τα 4.42μ. και τα 4.52μ. και επίσης με την τρίτη τα 4.62μ.
Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι αμφότερες έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση, περίπου δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας