Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toyota

Toyota «Cross» Auris: Άνοιγμα στην περιπέτεια

Μετά την πρακτικότερη station wagon έκδοση της γκάμας του Auris, η Toyota φαίνεται να προετοιμάζεται να προσθέσει μια ακόμα έκδοση, αυτή τη φορά, με off-road χαρακτηριστικά.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο Auris το οποίο, αν και εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται διαφορετικό από το μέχρι σήμερα γνωστό μοντέλο, μια προσεκτικότερη παρατήρηση αποκαλύπτει ορισμένες διαφορές που συντείνουν σε μια πιο περιπετειώδη έκδοση του.

Σε αυτό, συνηγορούν η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αλλά και η σχεδίαση του μπροστινού και του πίσω προφυλακτήρα οι οποίοι δείχνουν πιο διογκωμένοι και έτοιμοι να υποδεχτούν προστατευτικές ποδιές για το κάτω τμήμα του αυτοκινήτου όπως συνηθίζεται στις αντίστοιχες εκδόσεις.

Επιπλέον, κάτω από το καμουφλάζ ενδέχεται να κρύβονται και ορισμένες από τις αλλαγές οι οποίες θα ενσωματωθούν στην ανανεωμένη εκδοχή του ιαπωνικού μοντέλου, οπότε και, λογικά, θα προστεθεί και η νέα έκδοση στην γκάμα του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί το όνομα της έκδοσης ούτε και οι προδιαγραφές του κινητήρα με τον οποίο θα εξοπλίζεται.

Με δεδομένο, ωστόσο, ότι δεν αναμένεται να διαθέτει τετρακίνηση, το μηχανικό σύνολο θα προέλθει από την μέχρι σήμερα γνωστή γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου με επικρατέστερη επιλογή τον βενζινοκινητήρα των 1,6 λίτρων με απόδοση 132 ίππων, σε μια ισχυρότερη ενδεχομένως εκδοχή του.

AUTOMEDIA

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024