Πρεμιέρα με ελληνικό χρώμα τη Δευτέρα για το 4o Athens Open Air Festival
Με Κίρστεν Ντανστ και Βίγκο Μόρτενσεν, οι οποίοι περιδιαβαίνουν την Ελλάδα -και όχι μόνο- στη νέα ταινία «Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου» ξεκινά το 4ο Athens Open Air Festival, τη Δευτέρα 16/6, με προβολή στο Σινε-Θησείο. Το γνωστό υπαίθριο κινηματογραφικό φεστιβάλ επανέρχεται και αυτό το καλοκαίρι, με γιγαντοοθόνες στημένες σε γνώριμα και νέα στέκια, όπως […]
Το γνωστό υπαίθριο κινηματογραφικό φεστιβάλ επανέρχεται και αυτό το καλοκαίρι, με γιγαντοοθόνες στημένες σε γνώριμα και νέα στέκια, όπως πλατείες, πάρκα, ανοίγματα μέσα σε παραδοσιακές γειτονιές και πλακόστρωτα της Αθήνας και υπόσχεται και πάλι συγκινητικές στιγμές και προβολές κάτω από τα αστέρια.
| Το άνοιγμα του φεστιβάλ γίνεται τη Δευτέρα 16/6 στις 21.00 στον θερινό κινηματογράφο Σινε-Θησείο, μόνο με προσκλήσεις. |
Το κοινό θα παρακολουθήσει την ταινία του Χοσείν Αμινί «Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου» με βασικούς πρωταγωνιστές τους Βίγκο Μόρτενσεν και Κίρστεν Ντανστ σε ένα θρίλερ, το οποίο έχει γυριστεί και στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε Χανιά, Αθήνα, Ηράκλειο, αλλά και στη γειτονική Τουρκία.

Το 1962 Τσέστερ και η γοητευτική σύζυγος του Κολέτ, βρίσκονται στην Αθήνα για διακοπές. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, συναντούν τον Ράινταλ, έναν νεαρό αμερικάνο που εργάζεται ως ξεναγός και ο οποίος μαγεμένος από την ομορφιά της Κολέτ και τα πλούτη του Τσέστερ, θα δεχτεί μετά χαράς την πρόσκληση για δείπνο μαζί τους.
Το ζευγάρι όμως κρύβει σκοτεινά μυστικά. Ο Τσέστερ ζητάει από το Ράινταλ να τον βοηθήσει να μεταφέρει έναν αναίσθητο άντρα, που ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε. Εκείνος συμφωνεί, αλλά καθώς τα γεγονότα παίρνουν άλλη τροπή, βρίσκει τον εαυτό του σε κίνδυνο κι ανίκανο να αποδράσει….
Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ.
Η ταινία προβάλλεται στις αίθουσες για το ευρύ κοινό από τις 19/6.
- Στις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης η Ελλάδα στη βενζίνη – Δείτε συγκριτικά στοιχεία
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διαγραφής Κωνσταντινόπουλου
- Η επιστροφή του σκότους: Γιατί ο ναζισμός αναβιώνει στον 21ο αιώνα
- Συνταγή: Μπιφτέκια λαχανικών με βρώμη
- Ιράν: Σφυροκόπημα της Τεχεράνης και της Βηρυτού – Πάνω από 30 τραυματίες στο βόρειο Ισραήλ
- Κυβέρνηση ιδιωτικών συμβούλων
- Η μάχη του χεριού: Είναι οι αριστερόχειρες πιο ανταγωνιστικοί;
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως τους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442