Με τους ΑΝΕΛ θα συνεργαστεί το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε «σαν έτοιμος από καιρό» για συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και ανακοίνωσε ότι την προσεχή εβδομάδα θα συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του για να δοθεί το πράσινο φως για τη συνεργασία με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε «σαν έτοιμος από καιρό» για συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και ανακοίνωσε ότι την προσεχή εβδομάδα θα συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του για να δοθεί το πράσινο φως για τη συνεργασία με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε ότι θέλει να χαραχτεί «οπωσδήποτε «ένας οδικός χάρτης»,που θα είναι σε όλουςμας γνωστός, και αμέσως να ξεκινήσουμε μία μεγάλη πορεία στο λαό, με χρονοδιάγραμμα και στόχους».
Ο ίδιος εξέφρασε ικανοποίηση διότι «ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι κανένας μας δεν χάνει την δική του πολιτική, οργανωτική αυτονομία ως πολιτική οντότητα, και ευτυχώς πάλι γιατί κανένας δεν μιλάει για ένα «άλεσμα» ιδεών».
«Είμαι σίγουρος, λοιπόν, ότι μιλάμε για μία έντιμη συνεργασία υπό την κοινή πεποίθηση ότι μείζων στόχος είναι η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας. Και κοινή μας απόφαση είναι να βάλουμε ένα τέλος στις μνημονιακές λογικές και πρακτικές» πρόσθεσε.
Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλά όπως λέει «έχουν πάρα πολλούς λόγους να ενωθούν και να ενώσουν τον λαό σε μια νέα πίστη και σε ένα νέο όραμα.»
«Παρά τις άλλες επιμέρους διαφορές τους, χώρος και χρόνος για να συζητηθούν όλα τα άλλα, υπάρχει. Χώρος και χρόνος όμως για να ανασάνει αυτή η χώρα, δεν υπάρχει πολύς ακόμα», και καταλήγει πως προκειμένου να «απελευθερωθεί η χώρα» -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- θα συνεργαστεί«όχι μόνο με τον Πάνο Καμμένο αλλά ακόμα και με τον Αλέξη Τσίπρα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442