Μαζί Ποτέ, Σάββατο 7/6 στη ΝΕΡΙΤ
Παίζουν: Μπιρόλ Ουνέλ, Σιμπέλ Κεκιλί, Γκούβεν Κιράκ, Κατρίν Στρίμπεκ
Διάρκεια: 121΄
Η ιστορία δυο ανθρώπων στο σύγχρονο Αμβούργο, με μόνο ίσως κοινό στοιχείο την τουρκική τους καταγωγή.
Ο Τσάιτ, ένας σαραντάχρονος απεγνωσμένος αλκοολικός, καταλήγει σε ψυχιατρείο μετά από αυτοκαταστροφική πτώση με αυτοκίνητο σε έναν τοίχο. Εκεί γνωρίζει την Σιμπέλ, μια εικοσάχρονη όμορφη κοπέλα επίσης τουρκικής καταγωγής.
Με σκοπό να απελευθερωθεί από τους γονείς και τον αδερφό της, προτείνει στον Τσάιτ ψεύτικο γάμο για να μπορέσει να «ζήσει τη ζωή της».
Ο Τσάιτ, ο οποίος όπως λέει ότι «έχει πετάξει» την μητρική του τουρκική γλώσσα και συντηρείται μαζεύοντας ποτήρια σε ένα κλαμπ, αρχικά διστάζει αλλά τελικά δέχεται.
Μετά τον γάμο η Σιμπέλ απολαμβάνει την νεοκατακτηθείσα της ελευθερία στην νυχτερινή ζωή του Αμβούργου. Ο Τσάιτ αρχικά παρακολουθεί την ζωή της αδιάφορος. Σταδιακά όμως αναπτύσσονται τα αισθήματα μεταξύ τους με τραγικές συνέπειες.
| Διαβάστε περισσότερα για τον Φατίχ Ακίν, δείτε τη φιλμογραφία του |
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Λέιλα Σαχίντ: Πέθανε η Παλαιστίνια πρώην διπλωμάτης – «Εμβληματική πρέσβειρα»
- LIVE: Καραμπάγκ – Νιουκάστλ
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τη δίκη των Τεμπών: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Καταγγελίες απαγωγής με πρόσχημα το μόντελινγκ – Για πιθανά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κάνει λόγο ο ΟΗΕ
- Τραγωδία στη Βάρη: Δύο άνδρες νεκροί από ηλεκτροπληξία

