Διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στις 14 και 15 Ιουνίου
Διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί στις 14 - 15 Ιουνίου, με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την αναδιοργάνωση του κόμματος, όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ.
Διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 15 Ιουνίου, με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την αναδιοργάνωση του κόμματος, όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ.
«Νομίζω ότι τα συμπεράσματα τα οποία βγήκαν σε συνδυασμό με μία συνεδρίαση που θα γίνει την άλλη εβδομάδα με ειδικούς τεχνικούς για την πολιτική ανάλυση, ιδίως για τις διαρροές ψηφοφόρων προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, θα βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε τις επόμενες μέρες να καθορίσουμε την τακτική μας» δήλωσε ο κ. Καμμένος.
Ερωτηθείς για βουλευτές που μιλούν για ευθύνες της ηγεσίας και για την κριτική για έλλειψη στήριξης από το κόμμα, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Ακούστε κάτι, στήριξη δεν είχε κανείς, ούτε η κ. Χρυσοβελώνη, ούτε ο κ. Κουίκ, ούτε ο κ. Χαϊκάλης, ούτε ο κ. Καπερνάρος. Από τα επτά εκατομμύρια ευρώ του προϋπολογισμού του κράτους για τις εκλογές επετράπη να δοθούν στους ΑΝΕΛ 52.000 ευρώ και αυτά τα χρήματα ήταν μπλοκαρισμένα στην τράπεζα. Οικονομική στήριξη λοιπόν δεν υπήρχε.»
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «τεράστιο πόλεμο» κατά του κόμματος. «Η κυβέρνηση είχε ως στόχο να μην μπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Ευρωβουλή. Τους διαψεύσαμε. Η δύναμή μας στην επόμενη Βουλή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη» συμπλήρωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
- Πρώτη κρούση για τον Τσάμπι Αλόνσο: Τον θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρνείται να εξετάσει τον Γκόλια η αντιπολίτευση – «Ευτελισμός της διαδικασίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








































![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442