Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ανδρ.Παπαδόπουλος: Με την ΧΑ δεν θέλω να μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου

Ανδρ.Παπαδόπουλος: Με την ΧΑ δεν θέλω να μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου

Η ΔΗΜΑΡ στον β' γύρο ψηφίζει κατά συνείδηση, τόνισε μέσω του ΒΗΜΑ 99,5 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Παπαδόπουλος, λέγοντας ότι «το θέμα είναι οι πολίτες να ψηφίζουν τον καλύτερο δήμαρχο ή περιφερειάρχη». Υπογράμμισε ακόμα ότι χρειάζονται αλλαγές στην πολιτική, αλλά η χώρα πρέπει να έχει σταθερότητα. Όσο για τους ψήφους της ΧΑ, ήταν σαφής: «Δεν θέλω να μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου μαζί τους».

Η ΔΗΜΑΡ στον β’ γύρο ψηφίζει κατά συνείδηση, τόνισε μέσω του ΒΗΜΑ 99,5 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Παπαδόπουλος, λέγοντας ότι «το θέμα είναι οι πολίτες να ψηφίζουν τον καλύτερο δήμαρχο ή περιφερειάρχη, ανεξάρτητα από το αν ψηφίζουν για μνημόνιο ή αντιμνημόνιο ή οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ ανόητο αυτό το δίλημμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές για μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς».

Ο ίδιος σημείωσε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και αυτό ήταν και το μήνυμα της κάλπης. «Χρειάζονται όμως και αλλαγές στην ακολουθούμενη πολιτική την επόμενη των εκλογών και δεν μπορούμε να παίζουμε τώρα με εκλογές. Η χώρα είναι σε κρίσιμη καμπή και δεν μπορούμε να συζητάμε για εκλογές.»

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ΔΗΜΑΡ θα εκλέξει ευρωβουλευτή. «Από εκεί και πέρα, την επομένη των εκλογών, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους, χρειάζονται γενναίες πρωτοβουλίες και συσπείρωση. Το είπε και ο κ. Κουβέλης ότι ο ίδιος θα τις αναλάβει και θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι χωρίς αποκλεισμό για τους πάντες, και με τα κόμματα της Κεντροαριστεράς.»

Για το αν τίθεται θέμα ηγεσίας μετά από ένα αρνητικό ενδεχομένως αποτέλεσμα, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι ο κ. Κουβέλη έλαβε τον Δεκέμβριο το 80% στο συνέδριο, κατά συνέπεια δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

«Ας περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα, αλλά αλίμονο τώρα να υπάρχουν τέτοια θέματα παραμονές εκλογών» κατέληξε.

Tέλος για τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με την ψήφο της ΧΑ στον β’ γύρο, ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου μαζί τους. Κανένας! Και δεν πρέπει να χαϊδεύουμε το λαό.

» Αυτοί που έστειλαν στη Βουλή τους ναζί, τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο, πρέπει να έχουν βάρος στη συνείδησή τους για την ντροπή το 1/6 των Αθηναίων να έχει ψηφίσει αυτόν τον πατεντάτο ναζιστή με τη σβάστικα.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο