Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας για 33η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2010 στέφθηκε η Μπενφίκα. Οι «αετοί» νίκησαν 2-0 την ουραγό Ολιανένσε, στο πλαίσιο της 28ης ημέρας, και διατήρησαν τη διαφορά των επτά βαθμών από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Τα τέρματα της Μπενφίκα σημείωσε ο Λίμα στο 57ο και το 60ο λεπτό της αναμέτρησης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.