Η παρουσία του Αντριάνο στην Ατλέτικο Παραναένσε διήρκεσε λιγότερο από 4 μήνες κι έληξε με ένα… τραυματικό διαζύγιο. Ο 32χρονος πρώην διεθνής επιθετικός προτίμησε το χορό από τις προπονήσεις κι όπως ήταν φυσικό, η ομάδα της Κουριτίμπα τον απέπεμψε από τις τάξεις της. Ο Αντριάνο, ο οποίος τον Δεκέμβριο υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος του 2014, έχασε τις τελευταίες δύο προπονήσεις μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο στο Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Στρόνγκεστ της Βολιβίας, όμως αυτό ουδόλως τον ενόχλησε όπως φαίνεται καθώς εντοπίστηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Ο «Αυτοκράτορας» είχε εκδιωχθεί για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από την Κορίνθιανς και τη Φλαμένγκο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ξεκαρδιστικό challenge ανάμεσα σε Μουζακίτη και Μπότη ανέβασε ο Ολυμπιακός στα social media με τους δύο καλούς φίλους να απαντούν σε ερωτήσεις «Εσύ ή Εγώ».
Ο ΣΕΓΑΣ παραθέτει την ανασκόπηση του στίβου για το 2025 που ολοκληρώνεται και μας προετοιμάζει για τις διακρίσεις που μπορούμε να περιμένουμε από τα περιμένουμε από τους Έλληνες αθλητές μέσα στο 2026.