Η παρουσία του Αντριάνο στην Ατλέτικο Παραναένσε διήρκεσε λιγότερο από 4 μήνες κι έληξε με ένα… τραυματικό διαζύγιο. Ο 32χρονος πρώην διεθνής επιθετικός προτίμησε το χορό από τις προπονήσεις κι όπως ήταν φυσικό, η ομάδα της Κουριτίμπα τον απέπεμψε από τις τάξεις της. Ο Αντριάνο, ο οποίος τον Δεκέμβριο υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος του 2014, έχασε τις τελευταίες δύο προπονήσεις μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο στο Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Στρόνγκεστ της Βολιβίας, όμως αυτό ουδόλως τον ενόχλησε όπως φαίνεται καθώς εντοπίστηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Ο «Αυτοκράτορας» είχε εκδιωχθεί για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από την Κορίνθιανς και τη Φλαμένγκο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Την πρόκρισή της στην τελική φάση του World Cup εξασφάλισε η Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς με 7 γκολ του Αργυρόπουλου νίκησε με 14-11 την Ολλανδίας στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολης,
Μεγάλες ουρές έξω από το Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου για το τελευταίο αντίο στον θρυλικό προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.