Ένταση με αποχωρήσεις από συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
H ένταση που υπάρχει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από την ψηφοφορία της Κυριακής και τη διαφοροποίηση των Γ. Παπανδρέου και Απ. Κακλαμάνη, ξέσπασε στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το οποίο συνεδριάζει κάθε Τρίτη.
H ένταση που υπάρχει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από την ψηφοφορία της Κυριακής και τη διαφοροποίηση των Γ. Παπανδρέου και Απ. Κακλαμάνη,ξέσπασε στη συνεδρίασητου συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το οποίο συνεδριάζει κάθε Τρίτη.
Οι τόνοι ανέβηκανσε τέτοιο σημείο, ώστε οι Κ. Τριαντάφυλλος και Θ. Μωραΐτηςέφυγαν από την συνεδρίαση, με τον πρώτο να σκέφτεται να παραιτηθεί από εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για θέματα Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.
Ο γραμματέας της ΚΟ Π. Ρήγας είπε ότι δεν μπορεί να αιφνιδιάζεται η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και ότι όποιος έχει αντιρρήσεις να έρχεται και να τις συζητάει έγκαιρα.
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου και οκ. Β. Κεγκέρογλου παρενέβησαν και επέκριναν τον πρώην πρωθυπουργό και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής για τη στάση τους στην ψηφοφορίαγια το πολυνομοσχέδιο.
H κ. Χριστοφιλοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε «επιτέλους, τέλος με τις προσωπικές στρατηγικές. Παίζονται παιγνίδια σε βάρος της παράταξης», ενώ ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε «αν υπάρχει κομπίνα με τις τράπεζες να έρθουν να μας την εξηγήσουν αυτοί που καταψήφισαν».
Εκείνη τη στιγμή ξέσπασε ο κ. Τριαντάφυλλος λέγοντας ότι όσα λέγονται για τον κ. Παπανδρέου θίγουν την ιστορία της παράταξης και ότι το νομοσχέδιο απείχε παρασάγγας από τη σοσιαλιστική φιλοσοφία και αποχώρησε από τη συνεδρίαση.
Ο Θ. Μωραΐτης, προτού φύγει μαζί με τον κ. Τριαντάφυλλο, ζήτησε να σταματήσει η συζήτηση, γιατί θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου τη στιγμή που θα πρέπει όλοι να κοιτάξουν τι θα κάνουν στις εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442