«Αγώνες σώματος και πνεύματος» στο πλαίσιο των Διαλόγων Αθηνών
Στο πλαίσιο των Διαλόγων των Αθηνών, στις 28 Μαρτίου 2014, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (κτήριο Κωστή Παλαμά), διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα: «ΑΓΩΝΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ- Αθλητισμός, Θέατρο, Μουσική, Λογοτεχνία, Σύγχρονοι Μαραθώνιοι»
Στο πλαίσιο των Διαλόγων των Αθηνών, στις 28 Μαρτίου 2014, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (κτήριο Κωστή Παλαμά), διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα: «ΑΓΩΝΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ- Αθλητισμός, Θέατρο, Μουσική, Λογοτεχνία, Σύγχρονοι Μαραθώνιοι»
Μαθητές των Ρητορικών Ομίλων του Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης και του Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης, στο πλαίσιο της Αγωγής Λόγου που καλλιεργείται στα Αρσάκεια Τοσίτσεια Σχολεία, συμμετείχαν στην ημερίδα παρουσιάζοντας έναν αυθόρμητο λόγο και από ένα αγώνα Διττών Λόγων (debate) υπό τον συντονισμό των καθηγητών τους κ. Γιώργου Κωνσταντακάκη και κ. Ειρήνης Τσαγκαράκη, αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Λάρισα: «Τρελή» πορεία ΙΧ κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες – Νεκρός ο οδηγός
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανησυχούσε για τις ερωτικές σκηνές με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στο «Marty Supreme» – Τελός καλό, όλα καλά
- Η ΕΕ θα σηκώσει το γάντι Τραμπ; – Σχέδια γα δασμούς-αντίποινα 93 δισ. ευρώ
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442