Ο Αλαφούζος διέψευσε τα περί… εγγυητικής για την αδειοδότηση
Παρέμβαση σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιάννης Αλαφούζος, θέλοντας να διαψεύσει πληροφορίες που μετέδωσαν οι συντελεστές της εκπομπής, σύμφωνα με τους οποίους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρειάστηκε να δώσει εγγυητική επιστολή για να πάρει αδειοδότηση! Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για προπαγάνδα κατά της ομάδας του και διέψευσε ότι ζητήθηκε εγγυητική από την ΠΑΕ, ενώ ξέσπασε λέγοντας ότι συστηματικά δημιουργείται κλίμα σε βάρος της ομάδας του.
Παρέμβαση σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιάννης Αλαφούζος, θέλοντας να διαψεύσει πληροφορίες που μετέδωσαν οι συντελεστές της εκπομπής, σύμφωνα με τους οποίους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρειάστηκε να δώσει εγγυητική επιστολή για να πάρει αδειοδότηση!
Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για προπαγάνδα κατά της ομάδας του και διέψευσε ότι ζητήθηκε εγγυητική από την ΠΑΕ, ενώ ξέσπασε λέγοντας ότι συστηματικά δημιουργείται κλίμα σε βάρος της ομάδας του.
«Για το ομολογιακό δάνειο έχει γίνει γενική συνέλευση το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να δώσει ποτέ εγγυητική επιστολή για να πάρει αδειοδότηση. Οφείλατε να απευθυνθείτε στον Παναθηναϊκό προτού διαδώσετε πράγματα. Εκ του πονηρού θα έλεγα ότι το κάνατε. Δεν είχατε την ευγένεια και τη δημοσιογραφική εντιμότητα.
Τα γράφατε επίτηδες για να δημιουργήσετε κλίμα και εντυπώσεις. Η πραγματικότητα δείχνει ότι είχατε απλώς άδικο. Κάνετε προπαγάνδα συστηματικά για να θίξετε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.
Οι τόνοι της συνομιλίας ανέβηκαν όταν ρωτήθηκε αν όντως έχει πάρει την επιστολή της ΕΠΟ με τα 18 σημεία, που εξασφαλίζουν την αδειοδότηση, όπως είχε γνωστοποιήσει ο κ. Δημητρίου.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε ότι «το τι έχουμε πάρει από την ΕΠΟ είναι εμπιστευτικό» και στη συνέχεια -λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο στους συνομιλητές του- εξερράγη: «Ξέρετε πολύ καλά αν έχω βάλει ή όχι χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός».
Στον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία για την αδειοδότηση, καθώς θεωρούν ότι η ΠΑΕ πληροί και τα 4 βασικά κριτήρια. Τονίζεται δε, πως παρά τις δυσκολίες, τα οικονομικά είναι σε καλή κατάσταση, ότι οι διακανονισμοί τηρούνται έστω και με δυσκολία, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν εξοφληθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442