Η «εξοστρακισμένη» πριγκίπισσα Κριστίνα σε σπάνια συνύπαρξη με την οικογένεια
Από άλλη οπτική ματιά είδαν τα ισπανικά ΜΜΕ το ταξίδι της βασίλισσας της Ισπανίας και των παιδιών της στην Ελλάδα για το μνημόσυνο των 50 χρόνων από τον θάνατο του βασιλιά Παύλου. Ήταν μια σπάνια περίπτωση συνύπαρξης όλης της οικογένειας από τότε που ξέσπασε το οικονομικό σκάνδαλο με τον σύζυγο της μίας κόρης. Όλοι ήταν μαζί, έστω και στο Τατόι.
Από άλλη οπτική ματιά είδαν τα ισπανικά ΜΜΕ το ταξίδι της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας και των παιδιών της στην Ελλάδα για το μνημόσυνο των 50 χρόνων από τον θάνατο του πατέρα της, βασιλιά Παύλου.
Ήταν η πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε το οικονομικό σκάνδαλο με τον γαμπρό της οικογένειας (για το οποίο ελέγχεται δικαστικά και η μία της κόρη, η Κριστίνα) που σχεδόν όλη η οικογένεια εμφανίστηκε μαζί.
Όπως είναι γνωστό, η πριγκίπισσα Κριστίνα και ο σύζυγός της έχουν μετακομίσει στη Γενεύη σε μια προσπάθεια να φύγει από το φως της δημοσιότητας μια υπόθεση που προκαλεί ζημιά στην εικόνα της βασιλικής οικογένειας της χώρας.
Η τελευταία «οικογενειακή» φωτογραφία ήταν τον Ιούνιο του 2013, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του πατέρα του Χουάν Κάρλος, του ανθρώπου που δεν βασίλεψε ποτέ στην Ισπανία, λόγω Φράνκο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ίδια η Σοφία επέμενε να μαζευτεί όλη η οικογένεια με αφορμή το μνημόσυνο στο Τατόι.
Απουσίαζε προφανώς ο σύζυγος της Κριστίνα, ο άλλοτε αθλητής του χάντμπολ Ινιάκι Ουνταργκαρίν, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για υπεξαίρεση ποσού 6,1 εκατ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία.
Πάντως, ακόμα και οι επίσημες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, όπως σχολιάζει η El Pais, δείχνουν τις αποστάσεις που κρατά η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια από την ελεγχόμενη πλέον από τη Δικαιοσύνη, πριγκίπισσα Κριστίνα.
Η ίδια είχε πρόσφατα καταθέσει στην Δικαιοσύνη, λέγοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις οικονομικές υποθέσεις του συζύγου της. «Εγώ ασχολούμουν με τα παιδιά και το σπίτι, εκείνος με τα οικονομικά» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Επιμέλεια: Απόστολος Ρουμπάνης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
- Σφοδρές αντιδράσεις για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο
- Το Ιράν «στέκεται» στον πόλεμο με όπλο την «οικονομία της αντίστασης»
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-136x85.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442