Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς θα έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς
Δήλωση που ανάβει φωτιές έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκας στην Βουλή. «Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας» είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δήλωση που ανάβει φωτιές έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκας στην Βουλή, κατά την συζήτηση επερώτησης του κόμματός του για την άρση της επιστράτευσης στους εργαζομένους των μέσων σταθερής τροχιάς.
«Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας» είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο παριστάμενος υφυπουργός Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος είπε: «Καταλάβατε τώρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλού γι’ αλλού είναι οι συνάδελφοι σας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόλος: Στις φλόγες τυλίχθηκε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε 12χρονο παιδί στην Αθήνα
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442