Σοβαρός τραυματισμός Ρωσίδας πρωταθλήτριας στο σκι αντοχής
Σοβαρά τραυματίστηκε η Μαρία Κομισαρόβα, κατά τη διάρκεια προπόνησης στο σκι δρόμων αντοχής. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια είναι μέλος της αποστολής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, αλλά φυσικά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.
Σοβαρά τραυματίστηκε η Μαρία Κομισαρόβα, κατά τη διάρκεια προπόνησης στο σκι δρόμων αντοχής. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια είναι μέλος της αποστολής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, αλλά φυσικά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.
Η αρμόδια ρωσική ομοσπονδία ενημέρωσε σήμερα για το περιστατικό, διευκρινίζοντας ότι είναι σοβαρό, αλλά χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Το πρακτορείο «Ria Novosti» μετέδωσε ότι η άτυχη αθλήτρια τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και ως εκ τούτου είναι αδύνατη η διακομιδή της στη Μόσχα. Ετσι, θα χειρουργηθεί στο νοσοκομείο «Κράσνια Πολιάνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442