Χωρίς τον Μίροσλαβ Στοχ θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κατά του ΟΦΗ την Τετάρτη, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Σλοβάκος επιθετικός και για το οποίο θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο και... εξέδρα. Ο προπονητής Χουμπ Στέφενς με την αποπομπή του ποδοσφαιριστή από την ομάδα, δείχνει πως δεν αφήνει στην άκρη το παράπτωμα του παίκτη του, παρά την μεταμέλεια του τελευταίου.
Χωρίς τον Μίροσλαβ Στοχ θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κατά του ΟΦΗ την Τετάρτη, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Σλοβάκος επιθετικός και για το οποίο θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο και… εξέδρα.
Ο προπονητής Χουμπ Στέφενς με την αποπομπή του ποδοσφαιριστή από την ομάδα, δείχνει πως δεν αφήνει στην άκρη το παράπτωμα του παίκτη του, παρά την μεταμέλεια του τελευταίου.
Στο μεταξύ ο Μάαρτεν Μάρτενς δεν έβγαλε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και ο Σπυρόπουλος αλλά και ο Γκσπούρνινγκ. Ο Χούσεν είναι σε αυτήν ενώ Γεωργιάδης, Βίτορ και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Η αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σκόνδρα, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνη, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Βούκιτς, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Χούσεν.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.