
Άκαρπες οι έρευνες για τον 27χρονο στον Αργοσαρωνικό
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Αργοσαρωνικού, για τον εντοπισμό του 27χρονου, μοναδικού επιβαίνοντα ιστιοφόρου σκάφους με σημαία Ολλανδίας, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης.
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Αργοσαρωνικού, για τον εντοπισμό του 27χρονου, μοναδικού επιβαίνοντα ιστιοφόρου σκάφους με σημαία Ολλανδίας, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης.
Το ιστιοφόρο είχε αποπλεύσει από τη Μαρίνα Αλίμου με προορισμό το Λαύριο. Οι έρευνες συνεχίζονται με πλωτά σκάφη και ναυαγοσωστικό του λιμενικού σώματος αλλά και ελικόπτερο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Εντάσεις μεταξύ των συμμάχων στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-128x85.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442