Εκτός διοικητικού συμβουλίου της Formula 1 o Β. Ecclestone μετά από την παραπομπή του σε δίκη
Η απόφαση των γερμανικών αρχών να παραπέμψουν σε δίκη τον B. Ecclestone για υπόθεση δωροδοκίας, οδήγησε στην αποχώρηση του Βρετανού από το διοικητικό συμβούλιο της Formula 1.
Στην παραίτηση του B. Ecclestone από τη θέση του επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Formula 1 οδήγησε η απόφαση των γερμανικών αρχών να παραπέμψουν σε δίκη τον Βρετανό για υπόθεση δωροδοκίας που σχετίζεται με τη μεταβίβαση μετοχών της Formula 1 το 2006.
«Μετά από συζητήσεις με το συμβούλιο, ο B. Ecclestone πρότεινε και το συμβούλιο αποδέχθηκε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση, δεν θα κατέχει τη θέση του προέδρου. Ως εκ τούτου, εκχωρεί τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του, μέχρι η υπόθεση να ξεκαθαριστεί», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συμβουλίου.
Παρά το γεγονός ότι ο B. Ecclestone παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε μέχρι σήμερα, θα εξακολουθεί να διοικεί τη Formula 1, με την αυστηρότερη επίβλεψη του διοικητικού συμβουλίου.
Άλλωστε, ο B. Ecclestone διαβεβαίωσε τα μέλη του διοικητικό συμβούλιο της Formula 1 για την αθωότητά του, την οποία και θα υπερασπιστεί με σθένος στη δίκη που πρόκειται να ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου.
auto.in.gr
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442