Την απώλεια του Βαγγέλη Βλάση θρηνεί ο ελληνικός στίβος. Ο πρώην κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο τριπλούν, ο πρώτος αθλητής που έσπασε το φράγμα των 16.00 μ. στην Ελλάδα αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, τα όποια και τον λύγισαν. Ο εκλιπών ήταν 70 χρονών και ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Ο Βαγγέλης Βλάσης εκτός από σπουδαίος αθλητής υπήρξε και διακεκριμένος καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Η κηδεία του έγινε χθες στην Θεσσαλονίκη.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα εγκαινίασαν το ανακαινισμένο φυσικοθεραπευτήριο στο ΟΑΚΑ και έκαναν έκπληξη στον Μίλτο Τεντόγλου.
Οι δύο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη τον Ολυμπιακό αλλά και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».